4. Sınıf Sosyal Bilgiler 19-20-21-22-23-24 Cevapları TUNA Yayınları

Bu konu admin tarafından 1 sene önce açıldı, 337 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
admin
Üyelik Zamanı: 1 ay önce
Konu Sayısı: 1394
Yanıt Sayısı: 0
1 sene önce

4. Sınıf Sosyal Bilgiler  Ders Kitabı 19-20-21-22-23-24 Cevapları Tuna yayınları Nelerden Hoşlanıyorum Neleri Yapabilirim

Konudaki kırmızı yazılar soruları, yeşil yazılar cevapları temsil eder.


4. Sınıf Sosyal Bilgiler  Ders Kitabı Sayfa 19 Cevapları Tuna yayınları

Bireylerin ilgilerini, ihtiyaçlarını ve yeteneklerini bilmeleri gerekli midir? Neden?

Cevap : Bence gereklidir. Bunun sebebi insanın kendi ihtiyaç ve yeteneklerini bilmesi gelecekte kişiye bir çok fayda sağlar. İnsanlar yetenekleri ile meslek sahibi olabilir ve para kazanabilir.


4. Sınıf Sosyal Bilgiler  Ders Kitabı Sayfa 20 Cevapları Tuna yayınları

Bireylerin farklı alanlara ilgi duymalarının toplumsal hayata katkıları neler olabilir?

Cevap : Bireylerin farklı alanlara ilgi duymaları toplumsal bir zenginliktir bence. Bir toplumda farklı özellik ve yeteneklere sahip insanlar o toplumu geliştirir ve manevi bir zenginlik oluşur


4. Sınıf Sosyal Bilgiler  Ders Kitabı Sayfa 22 Cevapları Tuna yayınları

Sizce April Deniz’in başarısının nedenleri nelerdir? Okulunuzda resim ile ilgili hangi faaliyetler yapılıyor? Bugüne kadar bu faaliyetlerden hangilerine katıldınız ve katıldığınız faaliyetlerde neler yaptınız?

Cevap : Bunun sebebi yeteneklerinin kendisinin ve ailesinin farkında olması ve ona göre meslek seçimi yapmasıdır. Bizim okulda bir çok el yeteneği olan kişi resimler yaparak sergiler düzenler.


4. Sınıf Sosyal Bilgiler  Ders Kitabı Sayfa 24 Cevapları Tuna yayınları

Carlos Tiscar başarılı bir ürün tasarımcısı olmasını hangi özelliklerine borçludur?

Cevap : Bence başarısını elinde olan parçalardan yeni bir bütünlük oluşturmasına borçludur.

1. İlgi alanlarınız nelerdir?

Cevap : ( Bunu kendinize göre cevaplayınız ) Örnek : Şarkı söylemek, Müzik dinlemek gibi.

2. Yeteneklerinizin neler olduğunu düşünüyorsunuz?

Cevap : ( Bunu kendiniz cevaplayınız ) Örnek : Hızlı koşmak, Sesimin güzel olması gibi.

3. Yeteneklerinizi hangi konularda geliştirme ihtiyacı duyuyorsunuz?

Cevap : Yeteneklerimi her zaman daha fazla geliştirmeye ihtiyacım vardır. Kendi geleceğim için bunu yapmalıyım.

4. Gelecekte neler yapmak istiyorsunuz?

Cevap : Gelecekte seveceğim ve ilgi alanıma giren bir meslek yapmak isterim.

5. Yapmayı istediğiniz işlerle yeteneklerinizin uyumlu olup olmadığı konusunda neler söylemek istersiniz?

Cevap : Yaptığım iş ve yeteneklerim pek fazla uyuşmaz.

Bir önceki yazımız olan 4. Sınıf Sosyal Bilgiler 16-17-18 Cevapları TUNA Yayınları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ihsan
insanların farklılıkları birbirlerinin dikkatini çekmeye yarar.Bu sayede hayat renklenir herkes aynı olsaydı monoton bir hayat olurdu.
Konuya Bir Cevap Yazın

Son Yazılar

  • 3 Kayıtlı Üye
  • Son Üye admin